Produkten & diensten


Website hosting

Een belangrijke dienst die Intakt u kan bieden is de hosting van uw website(s). Uw website kan zowel een Nederlandse domeinnaam hebben, als een buitenlandse. Als u nog geen domeinnaam voor uw website hebt, dan zullen wij deze graag voor u verzorgen: klik hier voor meer informatie.

Intakt en haar klanten maken veel gebruik van databases voor het beheer van de 'content' van websites. Het gebruik van een MySQL-database is daarom een belangrijk onderdeel van ons aanbod en is inbegrepen bij de hosting van uw website. Lees hier verder voor meer informatie.

Intakt beheert zeer snelle webservers die draaien op Linux (Debian). Deze servers zijn voorzien van een dubbele harde schijf (al uw bestanden staan dus op 2 harde schijven!). De gegevens op de server (bestanden en databases) worden ieder kwartier gesynchroniseerd met een reserve server die in geval van calamiteiten het werk van de hoofdserver over kan nemen. Bovendien worden alle bestanden dagelijks overgezet naar een tweede reserve server op een andere locatie.
Onze hoofdservers staan in een ISAE3000 type II gecertificeerd datacenter in Amsterdam

Klik hier voor onze prijsinformatie.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@intakt.com. Wij sturen u graag vrijblijvend nadere informatie of een voorstel op maat.

Intakt.com | Tel: 020-6382238 | Mail: info@intakt.com